Czulent z gęsiną po chmielnicku 4
teraz
Śledź Dodaj
Polska kultura kuchenna jest pełna zapomnianych kulinarnych pereł
Czulent z gęsiną po chmielnicku 4
teraz
Śledź Dodaj
Polska kultura kuchenna jest pełna zapomnianych kulinarnych pereł
Okrągła cukinia faszerowana mięsem i ryżem 18
8 lat temu
Śledź Dodaj
W tym roku po raz pierwszy posadziłam okragłą
śląski festiwal sushi i moja wizyta w dwóch restauracjach 18
8 lat temu
Śledź Dodaj
W ramach trwającego od soboty czyli 4 lutego
Jakie naczynia kuchenne kolekcjonuję? 17
8 lat temu
Śledź Dodaj
Blogerką kulinarną jestem od ponad 7 lat, ale
Złociste skrzydełka z pomidorowym ryżem 9
8 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo lubię skrzydełka choć mięska na nich nie
Risotto z zielonymi szparagami 4
8 lat temu
Śledź Dodaj
Całkiem szybki, prosty i smaczny obiad z ryżem
Pieczarki faszerowane kuskusem, warzywami i mozzarellą 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
Początek maja nie sprzyja grillowaniu. Nie dość, że
Sałatka z komosą ryżową, kapustą pekińską i pomidorkami koktajlowym 12
8 lat temu
Śledź Dodaj
Gdy tylko robi się cieplej na dworze, przygotowuje
Bakłażany faszerowane kuskusem i fetą 3
7 lat temu
Śledź Dodaj
Pieczone bakłażany nadziewane kuskusem i fetą proste w
Pudding chia z musem malinowym 1
teraz
Śledź Dodaj
W ostatni dzień lipca kupiłam pierwsze, świeże maliny
Bakłażany faszerowane mięsem i pęczakiem 5
teraz
Śledź Dodaj
W warzywniaku pełno cukinii ale nie mogłam sobie
Sałatka z gillowanych warzyw z kuskusem 7
7 lat temu
Śledź Dodaj
Pyszna sałatka pełna warzyw. Świetnie smakuje sama ale
Piernikowo-śliwkowy budyń jaglany 5
7 lat temu
Śledź Dodaj
Nie da się ukryć, że mimo swego niewątpliwego
Prosty przepis na zielone szparagi: risotto szparagowo-pieczarkowe 9
7 lat temu
Śledź Dodaj
Szparagi są piękne, ale czasem wprawiają w zakłopotanie
Potrawka / sos z czerwonej soczewicy (wegański obiad) 5
6 lat temu
Śledź Dodaj
Czerwony to kolor krwi, która w tym przypadku
Sernik z borówkami na czekoladowym spodzie (z ciasteczek) 6
6 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia, boki smarujemy tłuszczem i obsypujemy np. kaszą manną (można też całą blaszkę natłuścić i obsypać(...)kaszą manną). Ciasteczka rozdrabniamy w misie blendera z nożami. Dolewamy stopniowo rozpuszczony tłuszcz, mieszamy