
11 lat temu
Śledź Dodaj
kolejna propozycja na dostarczenie organizmowi tak bardzo potrzebnych witamin. O tym, że warto jeść warzywa

11 lat temu
Śledź Dodaj
kolejna propozycja na dostarczenie organizmowi tak bardzo potrzebnych witamin. O tym, że warto jeść warzywa

teraz
Śledź Dodaj
Surówki stanowią bardzo ważny element uzupełniający posiłek. Są cennym źródłem witamin i mikroelementów. Wybór kompozycji jest

11 lat temu
Śledź Dodaj
śniadanie, obiad, czy kolację. Danie jest bardzo proste, szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne. Nie pogardzą

11 lat temu
Śledź Dodaj
Czasem bywa, że jedna i to bardzo uciążliwa myśl zaprząta nasz umysł. W ciszy jego zakamarków

11 lat temu
Śledź Dodaj
powinno wystarczyć. Jeżeli ciasto, Waszym zdaniem, za bardzo się lepi do rąk najlepszym rozwiązaniem jest użycie

11 lat temu
Śledź Dodaj
swojej roli, jako dodatek do mięsa jagnięcego. Bardzo intensywny i aromatyczny o pięknej barwie

11 lat temu
Śledź Dodaj
mnie stało przy kominku, było naprawdę bardzo miękkie, aczkolwiek się nie rozpływało) oraz ekstrakt waniliowy. Dalej

11 lat temu
Śledź Dodaj
która pomaga dzieciom doświadczającym przemocy. Konkurencja jest bardzo duża, ale szanse ma każdy blog. Tym razem

11 lat temu
Śledź Dodaj
kolejna wędlina z gatunku wyrobów domowych. Soczysta, bardzo aromatyczna, idealna w smaku. Dzięki dodatkowi żelatyny mięso

Ciasto makowe z kremem ajerkoniakowym i brzoskwiniami 28
11 lat temu
Śledź Dodaj
Ciasto jest wilgotne, nie za słodkie i bardzo aromatyczne. Smacznego. Wydrukuj przepisThe post Ciasto makowe

Paszteciki krucho drożdżowe z kapustą i grzybami 32
11 lat temu
Śledź Dodaj
święta, karnawał… i nie tylko. Są bardzo delikatne, miękkie, wspaniałe na ciepło i na zimno. Przepis

Grzane piwo 51
11 lat temu
Śledź Dodaj
kostkę, dodajemy do piwa. Imbir obieramy, kroimy bardzo drobno lub przeciskamy przez praskę do czosnku – dodajemy

11 lat temu
Śledź Dodaj
Przygotowanie ich w oleju stanowi jedną z bardzo wielu możliwości kulinarnych. Smacznego. Wydrukuj przepisThe post Śledzie

Kiełbasa suszona dojrzewająca 5
11 lat temu
Śledź Dodaj
się kleista. Ponieważ aromat masy mięsnej jest bardzo silny podzieliłam ją na dwie części i włożyłam

11 lat temu
Śledź Dodaj
moja ryba po grecku ma wyjątkowy, bardzo aromatyczny i świąteczny smak. Składniki: - filet z dorsza

11 lat temu
Śledź Dodaj
tylko potrawy. Wśród kulinarnych zakamarków nawiązały się bardzo ciekawe znajomości, a nawet przyjaźnie. Drugi rok rozpoczynam

11 lat temu
Śledź Dodaj
supełkiem” ze skórki cytrynowej. Foremki to podstawa bardzo szybkiego i prostego deseru. Mogą być z białej

teraz
Śledź Dodaj
dodajemy wszystkie przyprawy (czosnek zmiksowałam blenderem) i bardzo dokładnie wyrabiamy. Kolejno dodajemy lodowatą wodę dalej wyrabiając

Marchewka z groszkiem na gęsto 3
teraz
Śledź Dodaj
tylko. To szybki, łatwy i bardzo smaczny dodatek do obiadu uwielbiany przez dzieci i dorosłych. Smacznego

11 lat temu
Śledź Dodaj
stężenia. Sernik na zimno z owocami, to bardzo popularny deser. Warto wspomnieć, że historia serników „sięga

11 lat temu
Śledź Dodaj
papryki? No cóż, bo ja - mimo wszystko - bardzo ją lubię. Składniki: - 1 ogórek szklarniowy

11 lat temu
Śledź Dodaj
skórka się zrumieniła). Udka faszerowane są daniem bardzo smacznym i prostym. Do farszu możemy dodać swoje

teraz
Śledź Dodaj
wysokowartościowego i łatwo przyswajalnego białka. Charakteryzują się bardzo niską zawartością tłuszczu i są niskokaloryczne. Krewetki maślano

Zupa z jarmużu à la szczawiowa 5
11 lat temu
Śledź Dodaj
trwa, więc zapraszam do eksperymentowania z tym bardzo zdrowym warzywem. Jestem pewna, że każdy znajdzie sobie

11 lat temu
Śledź Dodaj
kluski, to danie smaczne, szybkie, proste i bardzo syte. Składniki: - 2 kg obranych ziemniaków

11 lat temu
Śledź Dodaj
według własnego gustu. Jarmuż można wykorzystać na bardzo wiele sposobów i wierzcie mi, naprawdę warto spróbować

11 lat temu
Śledź Dodaj
dodajemy cukier, sok i skórkę startą (lub bardzo drobno pokrojoną) z wyparzonej cytryny (oczywiście najpierw ścieramy

Rosyjskie ciasteczka do herbaty 3
11 lat temu
Śledź Dodaj
minut. Ciasteczka nie mogą się za bardzo zrumienić. Gotowe, delikatnie, ale szybko, obtaczamy w cukrze pudrze