Pasty do pieczywa to świetny wynalazek. Można dowolnie komponować składniki i nie ma nudy. Najbardziej lubię pasty jajeczne, ale twarogowe też chętnie zjem. Pomysł na tę pastę mam od koleżanki z grupy kulinarnej. Z tym, że jej wersja była z tuńczykiem. Robiłam już kilka razy, dlatego tym razem, wymieniłam tuńczyka na mak...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : pasta pasty pory makreli pasty do chleba chleby chleb chleb. olej pora

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję