Plastry bakłażana zapiekane razem z pomidorem i mozzarellą oraz oliwkami to świetna opcja na przystawkę lub ciekawą kolację na lato. Ja zrobiłam go w tej postaci po raz pierwszy już kilka lat temu, a po dłuższej przerwie z przyjemnością wróciłam do przepisu. Bakłażan po upieczeniu jest mięciutki i jedynie co przeszkadza, to nieco jego twardawa skór...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : bakłażan zapiekane pomidory pomidor przystawki przystawka bez mięsa mięsa mięso przekąska

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję