Czas na kolejną odsłonę pierogów. Teraz przyszedł czas na pierogi z kaszą gryczaną i wątróbką. Jeżeli nie lubicie klasycznej wątróbki duszonej na patelni, może zasmakują wam takie pierogi. Jak powszechnie wiadomo, wątróbka jest bardzo zdrowa i jest bogatym źródłem żelaza, poleca się ją jeść wszystkim osobą, które mają niski poziom hemoglobiny. ...

Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : pierogi wątróbka kasza gryczana sól kasza kaszy cieście ciast duszony ciasto

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

Lifestylowo.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję