11 lat temu
Śledź Dodaj
świeży szczypiorek- groszek ptysiowy- 2 ziemniaki- kostka bulionu drobiowegoWykonanie:Do naczynia wlewamy 2 litry wody , wrzucamy
11 lat temu
Śledź Dodaj
świeży szczypiorek- groszek ptysiowy- 2 ziemniaki- kostka bulionu drobiowegoWykonanie:Do naczynia wlewamy 2 litry wody , wrzucamy
7 lat temu
Śledź Dodaj
dorzucamy włoszczyznę. Pokrojone serca podsmażamy z cebulką. Bulion miksujemy blenderem. Zagęszczamy szklanką mleka z czubatą
Sałatka z bulguru ze świeżymi warzywami 14
teraz
Śledź Dodaj
wsypujemy do garnuszka, zalewamy gorącą wodą lub bulionem, delikatnie solimy. Gotujemy na małym ogniu pod przykryciem
Planet sushi i rameny w nowym menu 2
6 lat temu
Śledź Dodaj
pyszne i sycące rameny, przygotowane na bazie bulionu. Tonkotsu to wyjątkowy mięsny wywar wieprzowo-drobiowy
Zupa soy sauce ramen oyakata 2
6 lat temu
Śledź Dodaj
Jest gotowany przez kilka długich godzin, aż bulion z wieprzowiny i kości wieprzowych będzie bardzo
Maryensztadt craft beer & food, czyli smakowity foodpairing w warszawie 3
6 lat temu
Śledź Dodaj
jarmużemtatar z jelenia z jarzębinądorsz z bulionem grzybowym i dyniąudziec z sarny z komosa ryżową
6 lat temu
Śledź Dodaj
garnka, dodajemy czosnek, zalewamy mlekiem i bulionem. Gotujemy aż warzywa będą miękkie. Wszystko bardzo dokładnie blendujemy
Zupa krem serowo-kalafiorowa 10
6 lat temu
Śledź Dodaj
minut, dodajemy marchewkę i ziemniaki. Wlewamy bulion, dodajemy serki topione, kumin, gałkę, sól i pieprz. Gotujemy
7 lat temu
Śledź Dodaj
kostkę1 marchewka pokrojona w pół plasterki4 szklanki bulionu lub wody1/2 czerwonej papryki pokrojonej w kostkę3 ziemniaki
Włoski domowy fine dining - warsztaty kulinarne 1
teraz
Śledź Dodaj
bazyliowąJajo/cukinia/trufla/jagody czyli Jajko parfait w lekkim bulionie warzywnym z mikro cukinią, oliwą truflową i kawiorem
Szybka sałatka z porem i kurczakiem 1
teraz
Śledź Dodaj
cytryny. Sposób przygotowania: Pierś gotować w bulionie ok. 25 minut. Następnie pokroić w kostkę.Ananasa pokroić
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym 1
teraz
Śledź Dodaj
pieprzem. Podsmażyć 3 minuty.Do pieczarek dodać bulion i zalać śmietaną. Gotować 2 minuty.Polędwiczki oczyścić