
Kurczak generał z warzywami 11
teraz
Śledź Dodaj
mile widziany. Ja podałam z surówką z pora, ale o tym – przy okazji. Smacznego. Wydrukuj przepisThe
Kurczak generał z warzywami 11
teraz
Śledź Dodaj
mile widziany. Ja podałam z surówką z pora, ale o tym – przy okazji. Smacznego. Wydrukuj przepisThe
Naleśniki biszkoptowe z musem jabłkowym 10
10 lat temu
Śledź Dodaj
Lekko przestudzone, przekładamy do blendera i miksujemy. Pora na naleśniki. Do wysokiego pojemnika wlewamy mleko
Mini serniczki cytrynowo czekoladowe 1
11 lat temu
Śledź Dodaj
obniżamy temperaturę do 120°C. Od tej pory pieczemy ok. 60 min. Upieczone pozostawiamy, przy uchylonych
Paski drobiowe w kokosowej tempurze 5
11 lat temu
Śledź Dodaj
godziny, aż zacznie się tworzyć lód). Pora zabrać się za… kokosa. Ten orzech wielu odstrasza. Kokos
Koktajl z pomarańczą… i nie tylko 3
11 lat temu
Śledź Dodaj
rana, w południe, czy na wieczór. Każda pora jest dobra na koktajle owocowe. Koktajl z pomarańczą
11 lat temu
Śledź Dodaj
tylko resztki. Po tradycyjnych smakołykach pora na tradycyjne ich wykorzystanie. Oczywiście, nie może być nic innego
11 lat temu
Śledź Dodaj
zbliża się, i to coraz większymi krokami. Pora rozejrzeć się za ciekawymi potrawami. Może tak kiełbaski
Polędwiczka wieprzowa z sosem migdałowym 3
11 lat temu
Śledź Dodaj
ziemniakami, sosem migdałowym i surówką z pora (z jabłkiem i migdałami prażonymi) też jest godna polecenia
11 lat temu
Śledź Dodaj
Każdy, ale z mrożoną cytryną. 3. Ulubiona pora dnia do gotawania? Lubię gotować, bez względu
Koktajl bananowo kokosowo malinowy 1
11 lat temu
Śledź Dodaj
porę roku, czy dnia – każda pora jest dobra na… koktajl bananowo kokosowo malinowy. Latem orzeźwi
Tuńczyk w papirusie, w marynacie grejpfrutowej
11 lat temu
Śledź Dodaj
Tłustym Czwartku pora odpocząć trochę od łakoci i słodkości. Tuńczyk jest popularną rybą. Kupując
Zupa cebulowo serowa zapiekana w chlebkach 3
11 lat temu
Śledź Dodaj
minut. Teraz pora na przygotowanie zupy. Na dużej patelni rozgrzałam olej z masłem. Obrane i umyte