
Sekret gładkiej i jędrnej skóry - szczotkowanie ciała na sucho 13
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
chronić przed wrastaniem włosków po depilacji. Odblokowuje pory oraz powoduje, że skóra jest lepiej dotleniona

Sekret gładkiej i jędrnej skóry - szczotkowanie ciała na sucho 13
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
chronić przed wrastaniem włosków po depilacji. Odblokowuje pory oraz powoduje, że skóra jest lepiej dotleniona

Sałatka z tuńczykiem, kaszą jęczmienną i dodatkami 27
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
zielonego ogórka około 2 cm pora 4-5 małych pomidorków sól i pieprz do smaku

Pieczone ziemniaki z czosnkiem i koperkiem 990
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
nadchodzi dużymi krokami. Co roku, o tej porze mam właśnie ochotę na pieczone ziemniaki, pachnące czosnkiem

Jajecznica według przepisu gordona ramsay'a 24772
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
skomplikowane, ale jednak mi jakoś do tej pory średnio wychodziła. Dlatego postanowiłam poszukać w internecie sposobu

Fakty i mity na temat ciąży 20522
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
rzeczywistości wiele kobiet ma mdłości o różnych porach dnia, także wieczorem. Zdarzają się również kobiety, które

Potrójnie pomarańczowe zapiekane naleśniki! 18
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
mianowaliśmy te naleśniki najlepszymi jaki do tej pory jedliśmy, a jedliśmy nie raz znakomite! Polecamy! Naleśniki

łopatka w ciemnym sosie. obiad dla całej rodziny. 16
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
najlepiej przygotowaną kaczką jaką jadłam do tej pory. Faktycznie mięsa przygotowywane w naczyniach żeliwnych są znacznie

Stylizacja fotografii kulinarnej 12
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
osobiście również talerze głębokie dzielę na pory roku. Dlaczego? Bo jest mi tak zdecydowanie łatwiej

Domowy chleb na zakwasie. pszenno- żytni. 18
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
nastawiłam zakwas, dokarmiałam codziennie o tej same porze, i w piątek wzięłam się za robienie chleba

Szarlotka na ciepło z jagodami i malinami. przepis 16
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
bardzo je lubię. Uwielbiam jabłka o każdej porze roku, lubię cynamon i ciasto kruche. I szarlotka

Mężczyzna w kuchni i najlepsza sałata do obiadu 39
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
kuchni częściej niż trzy razy w porze śniadania, obiadu i kolacji, no dobra nie zapominajmy

Przepiśnik jesienny - darmowa książka kucharska 8
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
brak idei. Jesień to bardzo specyficzna pora w kuchni, po dużej dawce owoców zjadanych codziennie latem

Fotografia kulinarna - jak zacząć robić ładne zdjęcia na bloga kulinarnego? 14
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
kompozycji zamkniętej, otwartej. W różnych porach dnia, tak aby uchwycić ich piękno i zobaczyć z czym

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
Pieczone jesienne jabłka! Najlepsze o tej porze roku. Wczoraj na fanpage Smykwkuchni mogliście podpatrzeć jak prawidłowo

Krupnik na żołądkach z kaszą bulgur 10
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
sól 1 pęczek włoszczyzny (natka pietruszki,liść pora i selera) 4 duże ziemniaki 2-3 marchewki

Sernik gotowany z mini rollsami 72
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
najpopularniejszych ciast. Okres przedświąteczny, to dobra pora na nową, autorską odsłonę tego ciasta. Sernik gotowany

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
wakacje były najlepszymi wakacjami do tej pory i mogły by jeszcze chwilkę potrwać :)Ale wracając

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
mrożonki i te warzywa, które o tej porze roku mają jakiś smak. Dziś przedstawiam Wam kolejny

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
Pokochałam ją w wersji wytrawnej, teraz przyszła pora na jej rozpracowanie w wersji słodkiej. Brownie

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
szumowiny. Włoszczyznę obieramy i ścieramy na tarce. Pora wkładamy w całości. dymkę ścieramy na tarce

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
surowych i ugotowanych . Teraz przyszła pora na przyrządzenie klusek tylko z ziemniaków ugotowanych. Robi się

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
robić i pojemnością naszych żołądków. Do tej pory robiłam kluski ziemniaczane na słono, i kluski

Surówka z kapusty pekińskiej 8
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
coś lekkiego. Wtedy przygotowuję surówkę z pora. Tym razem jednak postawiłam na kapustę pekińską. Można

Kurczak w ziołowej panierce 428
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
kurczaka jest wiele. Uwielbiam kurczaka w porach, którego przygotowanie nie zajmuje wiele czasu. Mój mąż

Papryka faszerowana pstrągiem 9
 9 lat temu
 Śledź Dodaj
dynię, bakłażany czy cukinię. Teraz przyszła pora na paprykę. Większość osób (w tym ja) faszeruje

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
skórki i kroimy w cienkie plasterki. Por kroimy w krążki. Wszystkie warzywa podsmażamy na 2 łyżkach

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
przyszedł czas na kluski. Teraz przyszła pora na jakieś placuszki. Placki z jabłkami wyszły mięciutkie

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
minut. Włoszczyznę kroimy w plastry bądź kostkę (por wyrzucamy). Mięso rozdrabiamy. Dokładamy do zupy. Dodajemy ocet

 9 lat temu
 Śledź Dodaj
która jeszcze mi się nie przejadła przyszła pora na kalafiora. Dotychczas robiłam kalafiorową sałatkę