Sekret gładkiej i jędrnej skóry - szczotkowanie ciała na sucho 10
8 lat temu
Śledź Dodaj
chronić przed wrastaniem włosków po depilacji. Odblokowuje pory oraz powoduje, że skóra jest lepiej dotleniona
Sekret gładkiej i jędrnej skóry - szczotkowanie ciała na sucho 10
8 lat temu
Śledź Dodaj
chronić przed wrastaniem włosków po depilacji. Odblokowuje pory oraz powoduje, że skóra jest lepiej dotleniona
Sałatka z tuńczykiem, kaszą jęczmienną i dodatkami 27
8 lat temu
Śledź Dodaj
zielonego ogórka około 2 cm pora 4-5 małych pomidorków sól i pieprz do smaku
Pieczone ziemniaki z czosnkiem i koperkiem 987
8 lat temu
Śledź Dodaj
nadchodzi dużymi krokami. Co roku, o tej porze mam właśnie ochotę na pieczone ziemniaki, pachnące czosnkiem
Jajecznica według przepisu gordona ramsay'a 24769
8 lat temu
Śledź Dodaj
skomplikowane, ale jednak mi jakoś do tej pory średnio wychodziła. Dlatego postanowiłam poszukać w internecie sposobu
Fakty i mity na temat ciąży 20521
8 lat temu
Śledź Dodaj
rzeczywistości wiele kobiet ma mdłości o różnych porach dnia, także wieczorem. Zdarzają się również kobiety, które
Potrójnie pomarańczowe zapiekane naleśniki! 15
8 lat temu
Śledź Dodaj
mianowaliśmy te naleśniki najlepszymi jaki do tej pory jedliśmy, a jedliśmy nie raz znakomite! Polecamy! Naleśniki
łopatka w ciemnym sosie. obiad dla całej rodziny. 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
najlepiej przygotowaną kaczką jaką jadłam do tej pory. Faktycznie mięsa przygotowywane w naczyniach żeliwnych są znacznie
Stylizacja fotografii kulinarnej 9
8 lat temu
Śledź Dodaj
osobiście również talerze głębokie dzielę na pory roku. Dlaczego? Bo jest mi tak zdecydowanie łatwiej
Domowy chleb na zakwasie. pszenno- żytni. 17
8 lat temu
Śledź Dodaj
nastawiłam zakwas, dokarmiałam codziennie o tej same porze, i w piątek wzięłam się za robienie chleba
Szarlotka na ciepło z jagodami i malinami. przepis 15
8 lat temu
Śledź Dodaj
bardzo je lubię. Uwielbiam jabłka o każdej porze roku, lubię cynamon i ciasto kruche. I szarlotka
Mężczyzna w kuchni i najlepsza sałata do obiadu 35
8 lat temu
Śledź Dodaj
kuchni częściej niż trzy razy w porze śniadania, obiadu i kolacji, no dobra nie zapominajmy
Przepiśnik jesienny - darmowa książka kucharska 6
8 lat temu
Śledź Dodaj
brak idei. Jesień to bardzo specyficzna pora w kuchni, po dużej dawce owoców zjadanych codziennie latem
Fotografia kulinarna - jak zacząć robić ładne zdjęcia na bloga kulinarnego? 10
8 lat temu
Śledź Dodaj
kompozycji zamkniętej, otwartej. W różnych porach dnia, tak aby uchwycić ich piękno i zobaczyć z czym
8 lat temu
Śledź Dodaj
Pieczone jesienne jabłka! Najlepsze o tej porze roku. Wczoraj na fanpage Smykwkuchni mogliście podpatrzeć jak prawidłowo
Krupnik na żołądkach z kaszą bulgur 9
8 lat temu
Śledź Dodaj
sól 1 pęczek włoszczyzny (natka pietruszki,liść pora i selera) 4 duże ziemniaki 2-3 marchewki
Sernik gotowany z mini rollsami 70
8 lat temu
Śledź Dodaj
najpopularniejszych ciast. Okres przedświąteczny, to dobra pora na nową, autorską odsłonę tego ciasta. Sernik gotowany
8 lat temu
Śledź Dodaj
wakacje były najlepszymi wakacjami do tej pory i mogły by jeszcze chwilkę potrwać :)Ale wracając
8 lat temu
Śledź Dodaj
mrożonki i te warzywa, które o tej porze roku mają jakiś smak. Dziś przedstawiam Wam kolejny
8 lat temu
Śledź Dodaj
Pokochałam ją w wersji wytrawnej, teraz przyszła pora na jej rozpracowanie w wersji słodkiej. Brownie
8 lat temu
Śledź Dodaj
szumowiny. Włoszczyznę obieramy i ścieramy na tarce. Pora wkładamy w całości. dymkę ścieramy na tarce
8 lat temu
Śledź Dodaj
surowych i ugotowanych . Teraz przyszła pora na przyrządzenie klusek tylko z ziemniaków ugotowanych. Robi się
8 lat temu
Śledź Dodaj
robić i pojemnością naszych żołądków. Do tej pory robiłam kluski ziemniaczane na słono, i kluski
Surówka z kapusty pekińskiej 6
8 lat temu
Śledź Dodaj
coś lekkiego. Wtedy przygotowuję surówkę z pora. Tym razem jednak postawiłam na kapustę pekińską. Można
Kurczak w ziołowej panierce 425
8 lat temu
Śledź Dodaj
kurczaka jest wiele. Uwielbiam kurczaka w porach, którego przygotowanie nie zajmuje wiele czasu. Mój mąż
Papryka faszerowana pstrągiem 7
8 lat temu
Śledź Dodaj
dynię, bakłażany czy cukinię. Teraz przyszła pora na paprykę. Większość osób (w tym ja) faszeruje
8 lat temu
Śledź Dodaj
skórki i kroimy w cienkie plasterki. Por kroimy w krążki. Wszystkie warzywa podsmażamy na 2 łyżkach
8 lat temu
Śledź Dodaj
przyszedł czas na kluski. Teraz przyszła pora na jakieś placuszki. Placki z jabłkami wyszły mięciutkie
8 lat temu
Śledź Dodaj
minut. Włoszczyznę kroimy w plastry bądź kostkę (por wyrzucamy). Mięso rozdrabiamy. Dokładamy do zupy. Dodajemy ocet
8 lat temu
Śledź Dodaj
która jeszcze mi się nie przejadła przyszła pora na kalafiora. Dotychczas robiłam kalafiorową sałatkę