6 lat temu
Śledź Dodaj
Marchewki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach do miski, w której będziemy robić surówkę
6 lat temu
Śledź Dodaj
Marchewki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach do miski, w której będziemy robić surówkę
Surówka chińska wg ewy wachowicz 19961
teraz
Śledź Dodaj
miski. Marchew obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach do miski z kapustą. Trochę posolić
6 lat temu
Śledź Dodaj
złoty kolor. Jeżeli roladki są dość grube to patelnię przykryć pokrywką i smażyć
Krokiety z farszem pieczarkowym 6
6 lat temu
Śledź Dodaj
zmielić w maszynce do mięsa o grubych oczkach, dodać do cebuli i usmażyć. 3. Kapustę
Surówka z pora z jabłkiem 1009
6 lat temu
Śledź Dodaj
usunąć gniazda nasienne. Potrzeć na tarce o grubych oczkach. Skropić sokiem z cytryny
teraz
Śledź Dodaj
paseczki lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać do gotującego się wywaru. Łodyżki
Pulpeciki w sosie porowo-chrzanowym 121
7 lat temu
Śledź Dodaj
Dodać obraną i startą na tarce o grubych oczkach marchewkę. Podsmażyć 2-3 minuty. Oprószyć
Kurczak z ryżem po indyjsku 2821
teraz
Śledź Dodaj
kostkę. Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora umyć, pokroić w półkrążki
Naleśniki budyniowo-jabłkowe 396
7 lat temu
Śledź Dodaj
usunąć gniazda nasienne. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać do ciasta naleśnikowego i razem
Duszone warzywa z mleczkiem kokosowym i kurczakiem 2
7 lat temu
Śledź Dodaj
seler umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por umyć, oczyścić, pokroić w półplasterki
Zapiekane kotleciki z kurczaka z marchewką i cebulą 534
7 lat temu
Śledź Dodaj
Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać, pokroić w niedużą kostkę. Przełożyć
7 lat temu
Śledź Dodaj
Marchew obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por oczyścić, pokroić w pół-talarki
Surówka z białej kapusty do słoików 1562
7 lat temu
Śledź Dodaj
miski. Marchew obrać, potrzeć na tarce o grubych oczkach do miski z kapustą. Paprykę umyć
Sałatka marynowana z ogórków 1
7 lat temu
Śledź Dodaj
Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Zasypać cukrem i odstawić. 3. Cebulę obrać
Gyros zapiekany w cieście francuskim 2
8 lat temu
Śledź Dodaj
kostkę. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. 2. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju
Surówka z kapusty pekińskiej 1
8 lat temu
Śledź Dodaj
umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach do miski. Marchew umyć, obrać, zetrzeć
Zapiekanka gyros 2046
8 lat temu
Śledź Dodaj
ostrą papryką. Ser potrzeć na tarce o grubych oczkach. 6. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Wsypać
8 lat temu
Śledź Dodaj
Seler obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać, pokroić w kostkę
8 lat temu
Śledź Dodaj
kostkę. 2. W większym garnku z grubym dnem roztopić masło, dodać cebulę. Delikatnie zeszklić. Następnie
Roladki drobiowe z farszem marchwiowym 816
8 lat temu
Śledź Dodaj
Marchewkę obrać, potrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w półplasterki. Ząbek czosnku obrać
9 lat temu
Śledź Dodaj
solą i pieprzem. Czosnek i cebulę obrać, grubo posiekać. Na patelni rozgrzać 4 łyżki oliwy
9 lat temu
Śledź Dodaj
delikatnie pomieszać z żółtkiem. 2. Uformować grube, ale niezbyt duże (około 10cm średnicy
Roladki schabowe z farszem pieczarkowym 1
9 lat temu
Śledź Dodaj
zmielić w maszynce do mięsa o grubych oczkach, dodać do cebuli i usmażyć. 3. Kapustę
Sałatka z kapusty i buraczków czerwonych 1
9 lat temu
Śledź Dodaj
Przygotowanie 1. Buraczki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, paprykę pokroić w paski, cebulę
Ciasto bez pieczenia filadelfia 15658
5 lat temu
Śledź Dodaj
kremu czekoladowego zamieszanego z sucharami. Druga to gruba warstwa śmietanki z twarogiem a ostatnia
Sprawdź modowy „must have” tej zimy 1
5 lat temu
Śledź Dodaj
niego zimą ani rusz. Kremowy sweter z grubej dzianiny to zimowy „must-have
5 lat temu
Śledź Dodaj
Następnie płuczemy, osuszamy i kroimy w grube plastry. Cebulę obieramy i kroimy w drobną
Piernik staropolski dojrzewający z powidłami śliwkowymi 3
5 lat temu
Śledź Dodaj
wierzch położyć coś ciężkiego (zazwyczaj układam dość grube książki). Tak przygotowany piernik odstawić
5 lat temu
Śledź Dodaj
Następnie obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić na ósemki, jeśli