Kopiec kreta w wersji truskawkowej 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
posypać tartą bułką. Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego
Kopiec kreta w wersji truskawkowej 13
8 lat temu
Śledź Dodaj
posypać tartą bułką. Przełożyć masę. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 175 C i piec do suchego
Wytrawne rurki z ciasta francuskiego 14
8 lat temu
Śledź Dodaj
posypać ziarnami sezamu i czarnuszki. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 200 C i piec aż rurki
Makowiec drożdżowy z kruszonką 22
8 lat temu
Śledź Dodaj
Makowiec pieczemy ok 45 minut w piekarniku nagrzanym do 160 stopni
11 lat temu
Śledź Dodaj
skropiłam łyżką oleju rzepakowego. Wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 190°C i piekłam przez
11 lat temu
Śledź Dodaj
Wyrośnięte, smaruję roztrzepanym jajkiem i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180°C na 20 minut. Upieczone
Bitki schabowe zapiekane z ananasem 19
11 lat temu
Śledź Dodaj
zalewamy bitki. Naczynie przykrywamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190°C na 15 minut. Bitki
11 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia, wlewamy ciasto i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180°C na 40 minut. Na drugi
11 lat temu
Śledź Dodaj
jajkiem i posypać płatkami migdałowymi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180°C na 40 minut
Pizza z owocami morza i szparagami 1
11 lat temu
Śledź Dodaj
Wierzch posypałam mozzarellą i oregano. Wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 230°C na 15 minut
11 lat temu
Śledź Dodaj
roztrzepanym jajkiem, posypałam kruszonką migdałową, wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 180°C na 30 minut – chałki
11 lat temu
Śledź Dodaj
posypałam uprażonymi płatkami migdałów. Wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 200°C na 30 minut. Upieczonego kurczaka
Ekspresowe ciasto jogurtowe z żurawiną 8
11 lat temu
Śledź Dodaj
masłem i oprószonej bułką tartą. Wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 170°C na 70 minut. Gotowe
11 lat temu
Śledź Dodaj
roztrzepanym jajkiem, posypałam kruszonką migdałową, wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 180°C na 20-25 minut
11 lat temu
Śledź Dodaj
wstawiam na 30 minut do piekarnika nagrzanego do 185°C. Na 10 minut przed końcem pieczenia
11 lat temu
Śledź Dodaj
rozkłóconym jajkiem i posypałam sezamem. Piekłam w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C przez 20 minut
11 lat temu
Śledź Dodaj
ciasto do 3/4 wysokości formy. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160°C, po 30 minutach podnieść
11 lat temu
Śledź Dodaj
kłaść łyżką ciastka, lekko spłaszczyć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180º C na 15 minut. Upieczone
Zupa z kukurydzy z paluszkami serowymi z ciasta francuskiego 5
11 lat temu
Śledź Dodaj
wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200º C na ok. 15 minut
11 lat temu
Śledź Dodaj
posypałam brązowym cukrem demerara. Tortownicę wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 180º C na 30 minut
11 lat temu
Śledź Dodaj
masła i wstawiłam na 15 minut do piekarnika nagrzanego do 190º C. Moja propozycja podania
11 lat temu
Śledź Dodaj
oczekiwaniu na kolejne), a ciastka wstawić do piekarnika nagrzanego do 180ºC, na ok. 15 minut. Upieczone
Biszkoptowa rolada z mascarpone i malinami w polewie jogurtowej 12
6 lat temu
Śledź Dodaj
szpatułką albo łyżką !2. Blaszkę od piekarnika wykładamy papierem do pieczenia i smarujemy olejem, wykładamy ciasto
6 lat temu
Śledź Dodaj
muffinkami wkładamy do nagrzanego do 180⁰C piekarnika na ok 22 minuty.Czekoladę roztapiamy w kąpieli
Szarlotka z połówkami jabłek na cieście francuskim (wegańska) 2
6 lat temu
Śledź Dodaj
ciasta, dociskając brzegi. Ciasto włóż do nagrzanego piekarnika (180 stopni Celsjusza) i piecz
Brownie z malinami. przepis krok po kroku. 165
teraz
Śledź Dodaj
czekolady deserowej Przygotowanie: Rozgrzej piekarnik do 160°C góra-dół. Masło z gorzką
6 lat temu
Śledź Dodaj
pieczeni przykryć folią aluminiowa i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni. Po 40 minutach pieczenia
8 lat temu
Śledź Dodaj
warzywami i polewamy masą jogurtową. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 170 st. i pieczmy 30 minut
Ciasto kruche z rabarbarem, malinami i bezą 6
8 lat temu
Śledź Dodaj
pieczenia ( moja miała 23x33cm), wstawiamy do piekarnika i zapiekamy 20 minut w 170 st. C Rabarbar