Muffinki jogurtowe z mrożonymi owocami 3
5 lat temu
Śledź Dodaj
Pyszny i prosty przepis na wilgotne muffinki zawsze
Muffinki jogurtowe z mrożonymi owocami 3
5 lat temu
Śledź Dodaj
Pyszny i prosty przepis na wilgotne muffinki zawsze
Fit babeczki – przepis na pożywne śniadanie (wegańskie i bezglutenowe) 7
7 lat temu
Śledź Dodaj
Słodkie babeczki na śniadanie? Tak, to możliwe! Płatki
Owocowe tartaletki – fit przepisy 8
8 lat temu
Śledź Dodaj
Owocowy deser, idealny na gorące dni – orzeźwiający
Jaglanka z płatków jaglanych z owocami 2
6 lat temu
Śledź Dodaj
Jaglanka z płatków jaglanych z ulubionymi owocami to pyszne, sycące, zdrowe i szybkie w przygotowaniu śniadanie(...)soli* ulubione owoce, u mnie maliny i borówki amerykańskie Wykonanie:Do garnka wlać mleko, wsypać płatki
Chcesz mieć jagody w ogrodzie? zobacz co musisz zrobić. 1
teraz
Śledź Dodaj
przygotować. Po pierwsze - wybieram jagodę. Borówka amerykańska czy jagoda kamczacka? Ze względu na dosyć(...)krwionośne, obniża ciśnienie krwi, oczyszcza cały organizm z toksyn, wzmacnia organizm, spowalnia procesy starzenia się, podnosi
5 lat temu
Śledź Dodaj
Wyłożyć na papier w odrysowanym okręgu pianę z białek, wyrównać powierzchnię. Przy pomocy łyżki wyciągać brzeg(...)owoców (u mnie były to truskawki, maliny, borówki amerykańskie, jeżyny i listki mięty
Kuchenna apteka #40 - jagody 2
5 lat temu
Śledź Dodaj
Jagody leśne (czarne borówki) ceni się nie tylko za walory smakowe, ale też za cenne właściwości(...)flawonoidy (polifenole), karotenoidy (luteina, zeaksantyna)witaminy Cwitamin z grupy B: B1, B2, B3witaminy E witaminy
5 lat temu
Śledź Dodaj
ostatnim czasie dość namiętnie testowałam. Każdy z nich zawiera 75 ml i posiada piękny i orzeźwiający(...)razy w tygodniu. SMOOTH RICE SCRUB BIO BORÓWKA - WYGŁADZENIE : Świetnie odżywia, nie powoduje podrażnień i delikatnie
7 lat temu
Śledź Dodaj
ulubiony ser pokrył się pleśnią, a przywiezione z zagranicznych wojaży przyprawy i kawa straciły swój cudowny(...)tydzień Twarde jagody (borówki, żurawiny, itp.) 5 do 7 dni 2 tygodnie Świeże mięso (wołowina, wieprzowina