8 lat temu
Śledź Dodaj
przygotowałam na moje przyjęcie urodzinowe. Ciasto bardzo wszystkim smakowało. Jego przygotowanie zajmuje sporo czasu
8 lat temu
Śledź Dodaj
przygotowałam na moje przyjęcie urodzinowe. Ciasto bardzo wszystkim smakowało. Jego przygotowanie zajmuje sporo czasu
Sałatka z marynowanymi pieczarkami 20
8 lat temu
Śledź Dodaj
delikatności. Kolejną zaletą jest to, że jest bardzo tania- z powodzeniem więc można przygotować dla gości
8 lat temu
Śledź Dodaj
ciasto dostałam od koleżanki z pracy. Bardzo długo czekał na wypróbowanie... no i się doczekał
Sałatka brokułowa 7795
8 lat temu
Śledź Dodaj
brokułów przekonywałam się bardzo długo. Nie przepadałam za ich zbyt mdłym smakiem. Jestem zdecydowanie fanką smaków
8 lat temu
Śledź Dodaj
dopiero następnego dnia warto kaszę ugotować osobno (bardzo pęcznieje). źródło: przepis własny Ilość porcji: 5 Czas
8 lat temu
Śledź Dodaj
kurczaka w mym domu cieszą się bardzo dużym powodzeniem. Lubię ten rodzaj mięsa przede wszystkim
8 lat temu
Śledź Dodaj
chyba najbardziej ziemniaki lubię wykorzystywać do klusek. Bardzo często przygotowuję kluski ziemniaczane tzw. żelazne. Tym razem
8 lat temu
Śledź Dodaj
Żeberka to rodzaj mięsa, który bardzo lubię. Sos na bazie żeberek nie ma sobie równych. Fakt
Kurczak w sosie musztardowym 149
8 lat temu
Śledź Dodaj
przez długi czas cieszył się bardzo dużym powodzeniem. Mam nadzieję, że ten przepis także przypadnie
8 lat temu
Śledź Dodaj
wykorzystaniem można przygotować na prawdę bardzo szybko. Jedną z ciekawszych potraw jakie udało mi się zrobić
8 lat temu
Śledź Dodaj
czosnku. Takie aniołki są na prawdę bardzo łatwe do przygotowania. Będą wspaniałym prezentem dla bliskich
świąteczne pierogi z wędzoną kiełbasą 7
8 lat temu
Śledź Dodaj
kiełbasy i suszonych śliwek wyszło przepyszne. Jest bardzo aromatyczne i zadowoli nawet najbardziej wybredne kubki smakowe
8 lat temu
Śledź Dodaj
niedzielnego menu padł na gulasz. Bardzo lubię gulasz z ogórkiem konserwowym, jednak teraz chciałam spróbować czegoś
8 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo lubię karkówkę. Kiedy jest sezon na pyszne pomidory robię karkówkę zapiekaną z pomidorami. W sezonie
Kurczak w ziołowej panierce 425
8 lat temu
Śledź Dodaj
przygotowany w ten sposób jest pyszny i bardzo aromatyczny. Wspaniale smakuje w towarzystwie ziemniaczanych talarków. Składniki
Potrawka z fasolki konserwowej 7
8 lat temu
Śledź Dodaj
danie, lub z ryżem. Gęsta, sycąca i bardzo aromatyczna. Polecam. Składniki: 2 puszki białej fasolki konserwowej3
Piernikowe ciasto z burakami 9
8 lat temu
Śledź Dodaj
niepowtarzalnego i niesamowicie dobrego. Na pewno będę bardzo często wracała do tego przepisu. Najlepiej smakuje
8 lat temu
Śledź Dodaj
Przepis na to ciasto dostałam już bardzo dawno temu od koleżanki. Przez lata robiłam to ciasto
Papryka faszerowana pstrągiem 7
8 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo lubię nadziewane warzywa. Faszerować można dynię, bakłażany czy cukinię. Teraz przyszła pora na paprykę
8 lat temu
Śledź Dodaj
podaję zawsze w towarzystwie ryżu. Mięso jest bardzo soczyste a por nadaje fajnej ostrości tej potrawie
Cynamonowe naleśniki z jabłkami 5
8 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo lubię naleśniki. Urozmaicam składa ciasta, kombinuję z różnorodnością nadzienia. Najbardziej lubię naleśniki z nadzieniem wytrawnym
8 lat temu
Śledź Dodaj
zaległości. Mięso przygotowane w ten sposób jest bardzo smaczne i aromatyczne. Szczerze polecam. Składniki
8 lat temu
Śledź Dodaj
zachwyceni. Do tego przepisy na pewno będę bardzo często wracać. Składniki: 50 dag filetów z rybykawałek
8 lat temu
Śledź Dodaj
Bardzo lubię smak buraków. Pewnie dlatego, że są słodkie a ja za słodkim przepadam. Buraki przyrządzone
Pączki z serka homogenizowanego 5
8 lat temu
Śledź Dodaj
moja mama co weekend robiła coś słodkiego. Bardzo często robiła takie właśnie pączki- specjalnie na nasze
8 lat temu
Śledź Dodaj
Zajadają się nimi i starsi i dzieci. Bardzo lubię takie dania "na szybko". Furorę u mnie
8 lat temu
Śledź Dodaj
mojej kuchni cały czas rządy prowadzi cukinia. Bardzo lubię to warzywo. Żeby nie znudziło się mojemu
8 lat temu
Śledź Dodaj
sposobu ich przygotowania. W moim rodzinnym domu bardzo często robiło się pierogi wręcz w hurtowych ilościach