Opis:
Croissant to pieczywo z ciasta francuskiego w kształcie rogalika, tradycyjnie bez nadzienia. Rogaliki są chrupiące, idealnie rosły i pięknie się rozwarstwiały, a smak – jest obłędny!
Składniki:
30 g masła
170 ml wody
400 g mąki pszennej
10 g świeżych drożdży
1 łyżeczka soli
4 łyżki drobnego cukru do wypieków
3 łyżeczki mleka w pro...

Poczytaj

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała

10 cennych wskazówek, jak zmniejszyć insulinooporność w celu zmniejszenia masy ciała


Co jest zdrowsze? Masło czy margaryna?

Odwieczny problem, masło czy margaryna? Dowiedz się teraz!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : ciasta ciasto cieście ciast drożdże masło ciastka woda rogaliki jak

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią