Słodko-kwaśna konfitura z czerwonej cebuli to świetny dodatek do pieczonych mięs, wędlin i pasztetów.
Składniki
czerwona cebula, 0,5 kg
żurawina (konfitura, najlepiej z kawałkami owoców), 1 łyżeczka
miód, 2 łyżki
ocet balsamiczny, 2 łyżki
 olej rzepakowy, 2 łyżki
sól i pieprz, do smaku
Wykonanie
Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Na p...

Poczytaj

Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami

Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!


Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?

Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?


Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!

Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!


Osoby, które trafiły na ten wpis szukały : cebula święta olej przepisy. jedzenie dania przepisy mięsa przepis mięso

Czy podoba Ci się ten wpis? dodaj komentarz, podziel się swoją opinią