Słodko-kwaśna konfitura z czerwonej cebuli to świetny dodatek do pieczonych mięs, wędlin i pasztetów.
Składniki
czerwona cebula, 0,5 kg
żurawina (konfitura, najlepiej z kawałkami owoców), 1 łyżeczka
miód, 2 łyżki
ocet balsamiczny, 2 łyżki
olej rzepakowy, 2 łyżki
sól i pieprz, do smaku
Wykonanie
Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Na p...
Konfitura z czerwonej cebuli – do mięs, wędlin i pasztetów 8
Śledź
Poczytaj
Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami
Masz dość kurczaka w panierce? Wypróbuj ten genialny przepis na kurczaka w kremowym sosie z suszonymi pomidorami! Moja rodzinka była zachwycona!
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Termoobieg w piekarniku – kiedy należy go używać, a kiedy tego nie robić?
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!
Nigdy nie wylewaj wody po gotowaniu jajek. Sprawdź, dlaczego, a będziesz zachwycona!